Needs kaashoekje in nieuwe handen

NEEDE – Jan en Wil ter Maten zijn de nieuwe eigenaren van het Needs kaashoekje. De vorige onderneemster – Olga Posthumus – moest door gezondheidsredenen stoppen met de kaaswinkel aan de Borculoseweg. “Ik werd gebeld door Olga met de vraag of we de zaak wilden overnemen, we hebben meteen ja gezegd. Deze week zijn de deuren open gegaan.”

Jan Ter Maten heeft in Wierden nog een goedlopende kaaswinkel. Het assortiment van het Needs kaashoekje is flink uitgebreid: vele soorten kaas, noten, tapas, belegde broodje, en geschenkverpakkingen.

Tijdens het interview – woensdagmiddag – in de winkel keken klanten verbaasd op. “Waar is Olga? Ze heeft me niets verteld van haar vertrek.” De klanten die met deze vraag komen krijgen van Ter Maten tekst en uitleg. Vooral Wil is vaak te zien in de Needse kaaswinkel. Jan is natuurlijk druk met zijn zaak in Wierden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven