Brugdek Muraltbrug maandag verwijderd

tn_Afbeelding nieuw Roy 23785BORCULO – Vanmorgen rond 5.00 uur heeft het bedrijf Neco uit Neede met een grote kraan een brugdek van de Muraltbrug verwijderd (naast het kristalmuseum). Dit deel van de brug is op 24 juni zwaar beschadigd geraakt toen een gedeelte van de brug naar beneden kwam zetten.

Er is nu een kleine noodbrug geplaatst voor voetgangers en fietsers. Het brugdek wordt gerepareerd en daarna weer teruggeplaatst. Na deze klus wordt de rest van de brug weer opgebouwd.

Waarom is het brugdek rond 5.00 uur verwijderd?, en niet gewoon overdag? “Het deel wat we verwijderd hebben is 5.90 meter breed, na 6.00 uur mogen we dit niet meer vervoeren op de openbare weg. Met speciaal transport is het brugdek vervoerd”, vertelt de aannemer ter plaatse. Voor 1 oktober moet alles klaar zijn.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1544]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Brugdek Muraltbrug maandag verwijderd”

  1. Voor één okt. mot alles klaar zijn? en dan un feest’lijke opening door de traiteurs ter plekke om drie uur in de morgen i.p.v. overdag. (zwarver gait) p.s. waarom ook niet metéén un RAMPENoefening voor het feit dat onze PRACHTgem. berkulland 5 driekwart jaar bestaat, bestaat?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven