Creatieve dames houden een open huis

afbeelding-nieuw-roy-23877EIBERGEN – Drie creatieve dames Helene Schilderinck, Antje ten Brinke en Linda Heinemans houden op 25 september een open huis. Ze laten dan al hun werk van de afgelopen tijd zien, tevens kan er kennis worden gemaakt met de verschillende workshops die het trio verzorgt. Schilderinck: “De animo voor de workshops is nog steeds groot, mensen zijn niet weg te slaan. Het is een soort verslaving als je er aan begint dan stop je er niet mee.”

Linda is puur bezig met bloemwerk (Linda van Linda’s workshops) en Helene en Antje hebben passie voor vilten op zijde, mozaïeken, schilderen, en fantasie- en Afrikaanse poppen maken (Creat-yv). Voor het eerst organiseren ze het open huis bij de woning van Helene aan de Drieveweg 5 in Eibergen.

“Hoe we aan alle ideeën komen? Veel boeken lezen en met de mode meegaan. En dan ga je met je eigen enthousiasme aan de slag en probeer je dit over te brengen naar anderen. Ook hebben we heel wat ervaringen opgedaan in winkels waar we geholpen hebben. Ik en mijn zus Antje komen uit een creatief gezin”, zegt Helene Schilderinck.

Linda heeft ruim 25 jaar bij diverse bloemenwinkels gewerkt en moest noodgedwongen stoppen door een allergie. De handen bleven jeuken en daarom startte ze ook workshops. “Geen enkel werk is het zelfde en dat maakt het zo mooi, iedereen gebruikt de kleuren die bij hem of haar past. Alle cursisten maken hun eigen ding.”

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 25 september tussen 11.00 tot 17.00 uur naar het open huis aan de Drieveweg nummer 5. Meer info op www.creat-yv.nl. Of bel Helene Schilderinck: 06- 57 25 91 19 of contact met Linda Heinemans: 0545-474701.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Creatieve dames houden een open huis”

  1. geweldig dames ik verhuug mij op die nieuwe ideeen zal er zeker zijn om te kijken wat er allemaal weer gemaakt kan worden

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven