Kledingcontainer naast school brandt uit

tn_Afbeelding nieuw Roy 24119EIBERGEN – Een kledingcontainer die onder een afdak stond bij school de 3-sprong aan de Beukenlaan is zondagmiddag uitgebrand. Rond 16.10 uur kwam de melding binnen bij de brandweer. Met loeiende sirenes kwam het korps met twee tankautospuiten ter plaatse. Het brandje was snel onder controle.

Er ontstond tijdens de brand veel rookontwikkeling, ook in de school hing een brandgeur. Met een grote ventilator heeft de brandweer de rook uit het pand geblazen. De politie gaat er vanuit dat de container is aangestoken.

Mensen die wat gezien of gehoord hebben kunnen contacten met de politie in Berkelland dat kan via 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1559]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kledingcontainer naast school brandt uit”

  1. Ja, jongens met een gele scooter gezien. Gelijk iedereen met een gele scooter ondervragen.. :-/..

    Rotkoters. Dit is gewoon belachelijk. Naast dat het erger had kunnen aflopen voor de school, houd je ook de brandweerlui van hun zondag af.

  2. Weer die zelfde hanggroep-jongeren die zich daar altijd op houden. Wordt tijd dat daar eens wat aan gedaan wordt……………..

  3. @H, ik las vrijdag in de krant dat er in Amsterdam curssusen worden gegeven aan bewoners over het leren omgaan met hangjongeren. Misschien ook iets voor je. Dit is wat Den Haag wil, hangjongeren met fluwelen handschoenen aanpakken, een aai over de bol geven en de normale burger moet respect krijgen voor deze jongeren. Ben blij dat het rechtse kabinet eraan komt, misschien veranderd er dan wat, dit loop de spuigaten uit.

  4. Een tip: plaats de kledingcontainer gewoon binnen in de school. Heb je ook geen last dat ze hem in de brand
    steken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven