Nieuwe kerktoren?

Krijgt de rooms-katholieke kerk in Eibergen een nieuwe kerktoren? Het lijkt er wel op. Onze nieuwsjager Roy Nijman kwam donderdagmiddag een object tegen op het voetgangerspad voor de kerk.

“Het is volgens mij een kerktoren op schaal”, roept een man die bij de Klok op het terras zit. We troffen niemand aan bij het houten object, wat gaat er gebeuren bij de kerk?

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Nieuwe kerktoren?”

  1. Waarschijnlijk stalt men hier het overTOLlige geld van onze superrijke gem. berKULland. (zwarver gait, als quasimodo) p.s. een minaret staat ook leuk als toren

  2. Waarom geef jij je uit voor Gerrit Tijink? Wees een vent en zet je echte naam hier neer…En dan nog,je kunt beter een paar zwervers in Berkelland hebben dan een Moskee.Mee eens?!

  3. Wil een discussie enige zin hebben en wezenlijk wat bijdragen dan zal de redactie moeten eisen bij een reactie. de volledige naam te vermelden. Wat er nu gebeurd is dat jan en alleman maar wat roept en vaak de grootst mogelijke onzin uitkraamt. Het lijkt mij niet dat de redactie van Nieuwsuitberkelland zit te wachten op discussies die vaak op niets gebaseerd zijn. Als de redactie achter deze werkwijze staat dan zet ik daar grote vraagtekens bij. Het zal mij benieuwen hoeveel mensen er zullen reageren als men zijn volledige naam moet vermelden. Het is zo gemakkelijk om van allles te roepen als men anoniem blijft. Als je wilt discusieren doe dat op een integere manier.

    Gr Hans Hanning

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven