Nog meer deelnemers Duchenne Heroes

EIBERGEN/HAAKSBERGEN – Ook Wim Voortman uit Eibergen heeft de stoute schoenen aangetrokken om deel te nemen aan de Duchenne Heroes. Samen met zijn Haaksbergse maatjes Nico Smit en Frank van Beek vertrekken ze zaterdag naar het eerste verblijf op een camping in Wiltz. Al eerder berichten wij over Marco Hoenderboom en Rudy Orriens die ook op de fiets stappen voor het goede doel.

De fiets van Voortman is helemaal piekobello in orde gemaakt door Temmink Tweewielers uit Eibergen. Casper Temmink zorgt ook voor de onderdelen die tijdens de tocht nodig zijn. Naast Temmink heeft het team ’tukkers4duchenne’ nog meer sponsors weten te strikken.

Henk van Tongeren Bronbemaling (Apeldoorn/Eibergen), Tuinrestaurant in Borne, Elastolith en Brunelco uit Haaksbergen stellen geld beschikbaar. Voortman doet voor het eerst mee aan de 700 kilometer lange mountainbiketocht. “Waarom? De zoon van Nico Smit heeft de ongeneselijke ziekte Duchenne. Smit wilde meedoen en vertelde dit aan ons. Hij vroeg of ik me ook wilde inzetten, heb meteen ja gezegd.”

De drie mannen gaan niet alleen naar de Belgische Ardennen en Duitsland, Rudy Leferink gaat mee als verzorger, chauffeur en mentalcoach. Duchenne Heroes duurt tot 18 september per dag wordt er 100 kilometer gefietst door Luxemburg, België, Duitsland en Nederland. Meer informatie op de site www.duchenneheroes.nl.

Eerdere bericht: Fietsmaatjes op de trappers voor zieken

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nog meer deelnemers Duchenne Heroes”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven