Vlearkunst in Neede een geslaagde dag

NEEDE – Onze journalist Roy Nijman bezocht zaterdag Vlearkunst in Neede. Hij wilde een keer een ander verslag maken dan anders, Nijman: “Met passende verbazing en een goede dosis genot heb ik mij vandaag laten verassen door de manifestatie Vlearkunst. Een prachtige mix kunst, cultuur, theater, muziek en vermaak met als platform de prachtige locatie bij de Tuinen van Geerdink.

Onder het genot van een kop koffie op het terrasje bij het kantoor genieten van diverse spontane muziek acts en daarna rondwandelend rond de vele vijvers en paden. Na een mooie wandeling door de tuinen bij Geerdink, door naar het speciaal voor deze gelegenheid aangelegde pad naar het Gedenkbos. Ook op deze locatie ook weer genoten van al het moois.

Hierna aan de ene hand de fiets, waarmee weer huiswaarts en in de andere hand de gedachte van een idyllische dag. Een dag vol vermaak, spontane ontmoetingen en simpelweg…. Het fotoverslag van Hans Nieuwenburg zegt meer dan woorden.”

[nggallery id=1556]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vlearkunst in Neede een geslaagde dag”

  1. bezorgde Berkellander

    Het was weer een geweldige dag en goed georganiseerd. bedankt en tot over twee jaar.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven