Auto in sloot: Bestuurster aangehouden

tn_Afbeelding nieuw Roy 24976NEEDE – Zaterdagnacht omstreeks 0.45 uur is op de Oude Eibergseweg een bestuurster met haar auto in een sloot terecht gekomen. De jonge vrouw kon zelf uit de auto komen en bleef ongedeerd. De politie kwam een kijkje nemen bij het ongeval. Agenten hebben de vrouw ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Borculo.

De politie kon nog niet vertellen wat er precies gebeurd is. Maar het is wel duidelijk dat de vrouw op de Haaksbergseweg reed en de Oude Eibergseweg in was geslagen en daar door een onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen is. Het ongeval gebeurde ter hoogte van restaurant De Vijfsprong.

De auto heeft na het incident een tijdje in de sloot gelegen, verschillende voorbijgangers belde 112 om melding te maken van het voertuig. Zelfs de brandweer moest om 1.50 uur uitrukken naar de plek. Al snel werd deze melding gecanceld. Een sleepdienst heeft de auto uit de sloot gehaald.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1656]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Auto in sloot: Bestuurster aangehouden”

  1. Volgensmy heeft hij hem gewoon geparkeerd:D mooii gedaan 😉 langer vasthouden omdat ze bekend is beetje jammer weer dom gaan oordelen over mensen wim…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven