Bacchus heeft weer een eigen residentie

afbeelding-nieuw-roy-24649EIBERGEN – Carnavalsvereniging Bacchus moest na de brand bij café De Krekel noodgedwongen op zoek naar een nieuwe residentie. “We hebben afgelopen weken diverse opties onderzocht. Uiteindelijk hebben we zaterdagmiddag officieel bekend gemaakt dat we zaken gaan doen met café De Lindeboom. Belangrijk voor ons is dat we een locatie in het centrum hebben gevonden”, aldus Jan Kruisselbrink.

Vorig jaar moest de vereniging ook al verhuizen. Toen gingen de Eibergse carnavalisten van de Grand Canyon naar café De Krekel. “Dit was een persoonlijke keuze. De brand bij de Krekel is gewoon overmacht. We zijn blij dat we na alle ellende een nieuwe stek hebben gevonden.”

Op 7 november wordt de nieuwe residentie officieel geopend. Wat er precies gaat gebeuren willen de bestuursleden nog niet vertellen. “Het moet wel spannend blijven.”

Het belangrijkste moment in carnavalswereld: bekendmaking van de nieuwe hoogheden is op 12 november. Nieuwsuitberkelland.nl gaat ook dit jaar de activiteiten van de carnavalsverenigingen volgen! Ook een nieuwtje bij u in de vereniging?, mail dan naar [email protected].

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Bacchus heeft weer een eigen residentie”

  1. Van harte jongs, wie komt straks wel met het fruschoppen een biertje drinken. Fijn dat jullie weer een eigen honk hebben

  2. baccus het is te hopen dat jullie nu op de juiste lokatie zitten met het carnaval.

    heel veel plezier daar.

  3. Proficiat met jullie nieuwe residentie. Gaan we beslist samen leuke carnavalsdagen beleven.

    Henk…ook een Waterrot

  4. Bedankt voor de felicitatie’s wij zijn erg blij met onze nieuwe residentie.tot ziens bij de lindeboom
    bestuur cv bacchus

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven