Café De Krekel wordt weer opgebouwd

EIBERGEN – Café De Krekel aan de Grotestraat wordt weer opgebouwd. Dat heeft de pandeigenaar bekend gemaakt. Het pand ging op 29 augustus in vlammen op. Zeker is dat eigenaren Hilbert Niks en Frieda Kunst niet meer terugkeren om de kroeg opnieuw te runnen. Er komt dus een nieuwe uitbater.

Een projectontwikkelaar had ook wel interesse om alles te kopen, maar daar werkte de pandeigenaar niet aan mee. Er kan pas gestart worden als alle onderzoeken achter de rug zijn en de pandeigenaar groen licht krijgt. Het is nu honderd procent zeker dat het café is aangestoken. Maar de dader loopt nog steeds vrij rond.

Of de naam De Krekel terugkeert is nog onduidelijk. De nieuwe huurder is vrij om een nieuwe naam te kiezen.

Eerdere bericht: Café De Krekel verwoest door felle brand

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Café De Krekel wordt weer opgebouwd”

 1. wie zegt dat hilbert en frieda niet weer terug komen ????
  worden de mensen zelf niet meer gevraagd??? is het zoals gewoonlijk dat in eibergen alles weer via de roddel pers loopt en worden de mensen als vuil afgescheept mensen die genoeg hebben gedaan voor het dorp en de eibergenaren ?????????????

 2. @ h lees het bericht nog eens ze zullen het er vast niet zo neerzetten als het niet zo was

 3. Citaat: Het is nu honderd procent zeker dat het café is aangestoken. Maar de dader loopt nog steeds vrij rond.

  Dat lijkt mij groot nieuws, dat maar terloops wordt gemeld. Kan NUB daar niet meer over zeggen?

 4. @ Geus

  NUB is een nieuwsmedium dat voor een deel afhankelijk is van aangeleverd nieuws, b.v. van de politie. NUB is dus geen afdeling van de politie en ook geen recherchebureau.

  NUB is precies hetzelfde als jij en ik: gewoon burger(s). Als nieuwsmedia (zoals NUB) echt nieuws hebben dat de moeite waard is (b.v. meer details over de dader) dan wordt dat echt wel gemeld.

 5. @Jeroen: Ik snap je wel, maar het feit dat nu blijkt dat het aangestoken is, is in mijn ogen behoorlijk nieuwswaardig. Dat lees ik nu toevallig in een artikel over de wederopbouw, zonder dat vermeld wordt hoe men aan dat nieuws komt. Dat had wat mij betreft iets meer in de spotlights gekund. Evengoed veel waardering voor NUB, hoor.

 6. Hopelijk komt er een goeie uitbater op de kroeg,zoals vroeger toen het nog de bastille was.Iemand die verstand heeft van de Horeca en ook vriendelijk en opgeruimd is.Dat heb ik bij de laatste wel eens gemist.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven