Drie containers in brand bij twee scholen


EIBERGEN – Onbekende vandalen hebben donderdag bij de Schakel en de Julianaschool containers in brand gestoken. Brandweer Eibergen moest ter plaatse komen om de vlammen te doven aan de Ketterinksteeg.

Het gaat om een grote metalen container een grijze- en een groene container. Buurtbewoners die stonden te kijken vertelden dat er vaker wat aan wordt gestoken bij de school. ”Er is hier veel jongerenoverlast.”

Een conciërge die de containers in brand zag staan bij de Julianaschool heeft ze snel naar het schoolplein gereden omdat ze tegen het pand aan stonden. De brandweer werd om 17.00 uur opgeroepen. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

[nggallery id=1651]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Drie containers in brand bij twee scholen”

 1. nog een paar honderd meter en dan zijn jullie bij mij thuis dus probeer het maar kijken hoe lang jullie adem dan is

 2. Buurtbewoners,

  Jeuken jullie handen ook zo om een ieder die daar s’avonds ongeoorlooft op het plein rond hangt …… te slaan??? Een draai om de oren van de ouders hebben waarschijnlijk nog nooit gehad.

  Groeten van ikke

 3. nou ik wel woon er echt kortbij maar als ik daar in de late uren met de hond loop en zie iets gebeuren zijn ze aan de beurt

 4. toen ik zo’n 10 jaar geleden op de schakel zat was er ook vaak overlast, maandagochtend waren er wel eens ramen kapot of lagen er meerdere bierflesjes op het schoolplein.
  dit probleem is dus al meer dan 10 jaar aan de gang.
  ik ben benieuwd of deze overlast ooit opgelost gaat worden.

 5. recht in eigen hand .ik snap de gedachte maar we hebben toch een burgerwacht? Laat hem/haar eens met deze jongeren praten om te kijken waar het aan schort.Idee de mobiele buurtbrigade is ook een optie mits goed georganiseerd iom hermandad.

 6. Zeg Frans,

  Als praten helpt OK maar er wordt al zoveel geOHT. Ik ben voor hard optreden. De bekeuringen die vrijdag (voor zover uitgedeeld?) helpen zeker want ik heb er vrijdagavond niemand meer gezien. Dus daar niks te zoeken gelijk bekeuren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven