Er komt een Turks restaurant in Eibergen!


EIBERGEN – Onze nieuwsjager Roy Nijman heeft weer een primeur binnengehaald. Donderdag trof hij in de Prins Bernardstraat in Eibergen slootwerkzaamheden aan. Shoarmazaak Smyrna is bezig met een grote verbouwing. De zaak wordt omgetoverd tot een Turks restaurant. De brutale journalist pakte zijn camera en liep zonder vragen naar binnen.

“We gaan in Berkelland nog vaker op pad met de camera. Mensen vinden het leuk om de filmpjes te bekijken. Dat merk ik aan de vele reacties. Het kan zijn dat Nieuwsuitberkelland.nl alleen nog maar gaat filmen.

Maar we moeten eerst met alle medewerkers om te tafel om de ideeën te bespreken. Stil zitten is achteruitgang. We zijn nog op zoek naar cameramannen -vrouwen. Iedereen kan vrijblijvend contact met ons opnemen”, aldus Nijman die twee jaar terug de site heeft gestart in Berkelland.

Grap bij de Hema gelukt!!
Onze medewerker ging donderdagmiddag in zijn pauze even rustig een kopje koffie drinken en een hapje eten bij de Hema in Eibergen. Hij heeft er zeker een half uur gezeten, niemand kwam een bestelling opnemen. Een man die bij onze journalist aan tafel zat vertelde dat je zelf de producten moet afhalen bij de balie. Al snel ontstond er een weddenschap tussen beiden. Wedden voor een krat bier dat de medewerkster achter de balie in de benen komt.” Zie filmpje hieronder!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven