Kop-staartbotsing op Twenteroute (N18)

tn_05-10-2010-Ongeval-N18-Eibergen-8EIBERGEN – Dinsdagavond omstreeks 18.00 uur heeft er op de N18 (Haaksbergseweg) in Eibergen een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de berkelbrug. Niemand raakte gewond. Vier auto’s raakte beschadigd (blikschade), één auto werd afgesleept.

De poltie was ook ter plaatse. Dat doen ze toch niet meer als er alleen blikschade is? Op 20 september gebeurde er ook een ongeval met blikschade op de N18. Omstanders waren toen kwaad omdat er geen politie naar het ongeval wilde komen.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1603]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kop-staartbotsing op Twenteroute (N18)”

  1. De politie zal wel geschrokken zijn van alle eerdere berichtgeving omtrent het niet komen opdagen bij blikschade en hoopt hiermee hun imago op te krikken. Dat is beter dan achter de boom te gaan staan bekeuren voor 5 km te hard rijden.

  2. Altijd weer commentaar op de politie. Erg makkelijk. Misschien zelf beter opletten?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven