Prullenbak in brand naast supermarkt

tn_afbeelding-nieuw-roy-24560NEEDE – Vandalen hebben zondagavond een prullenbak in brand gestoken naast de Emté. De brandweer moest uitrukken om de vlammen aan de Zwaluwstraat te doven.

Het Needse korps kreeg om 20.40 uur de melding binnen. Het vuur was snel onder controle. Jongeren die langs de prullenbak fietsten zagen vlammen uit de bak komen en belde 112. De melders hebben snel de deksel van de bak naar beneden gedaan om erger te voorkomen.

In het centrum van Neede is al een lange tijd overlast door jongeren. Super de Boer heeft ook flinke schade aan het pand door vandalisme. Ook kreeg de redactie meerdere telefoontjes van buurtbewoners aan de Oudestraat daar werd zaterdagavond meerdere keren zwaar vuurwerk afgestoken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1628]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Prullenbak in brand naast supermarkt”

  1. ex-berkellander

    Er is gewoon niks te doen in Neede. Natuurlijk is dat geen reden om deze ongein uit te halen, maar misschien moeten ze eens wat gaan doen aan de jeugdopvang, ipv alleen maar met t vingertje wijzen naar “de jeugd van tegenwoordig”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven