’t Snackhuus flink gestegen in de top-100


RUURLO – Snackbar Plaza ’t Snackhuus is dit jaar extreem gestegen in de cafetaria-top 100. Het bedrijf van Rob Dolphijn staat voor de tweede keer in de lijst van de beste patatbakkers van Nederland. Maar liefst vijftien plaatsen steeg de dorpscafetaria in de lijst. Dat werd deze week bekend gemaakt. ’t Snackhuus is de enigste cafetaria in Berkelland die in de top-100 te vinden is.

Vorig jaar op plek negenendertig en nu op vierentwintig. Vooral de supervriendelijke bediening die zorgde voor extra bijverkoop leverde bonuspunten op. De bestelling van de jury die het bedrijf bezocht werd met zorg klaargemaakt en uitmuntend en snel werd uitgeserveerd.

Cafetaria Harry’s Snackcounter uit Eibergen stond in 2009 ook in de lijst. Dit jaar heeft de snackbar van de familie Meijer geen plek behaald in de top-100. Maar het Eibergse bedrijf kreeg in een aparte rubriek een groot compliment. “Er mooie zaak met oog voor kwaliteit”, dat staat in het juryrapport.

Nieuwsuitberkelland.nl ging naar de snackbar in Ruurlo en maakte bovenstaande film. Beste Berkellanders………..

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven