Flinke aanrijding tussen auto en tractor

borculoseweg ruurlo 090-borderRUURLO – Een voorrangsfout is de vermoedelijke oorzaak van een ongeval op de Borculoseweg (N315) in Ruurlo. Hierbij ontstond dinsdagmiddag flinke schade en werden twee personen afgevoerd naar het ziekenhuis. Omstreeks 16.40 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd dat er een ongeval met letsel had plaatsgevonden op deze weg.

De vermoedelijke oorzaak ligt in het feit dat een tractor vanaf de parallelweg de Borculoseweg wilde oversteken naar de Höfteweg en een tegemoet komende Volkswagen Golf over het hoofd zag. Ondanks flink remmen was een aanrijding niet meer te voorkomen. De tractor werd om een boom heen geslingerd.

Zowel de bestuurder van de tractor (72) uit Borculo, als de bestuurder van de Golf (21) wonend in Duiven raakten bij de aanrijding gewond. Over de aard van hun verwondingen is nog niets bekend.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse geweest. Rijkswaterstaat heeft voor afzetting van de Borculoseweg gezorgd. Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De weg werd enige tijd afgesloten.

[nggallery id=1619]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Flinke aanrijding tussen auto en tractor”

 1. Een snelle golf 3 heeft minimaal remschijven achter,deze heeft alleen de remTROMMELS in een snel kleurtje gespoten.

  Aan jouw reactie te zien ben je een vrouw 😉

  Je hebt je oordeel al weer klaarliggen,maar laat de oorzaak maar uitzoeken door de pro’s 😉

 2. inwoner berkelland

  laat de oorzaak dan maar uitzoeken maar een fijt is dat je hier maar 80 km mag rijden en gezien het gebeuren??????

 3. Gezien het gebeuren, die weg is zo overzichtelijk al rijd je 120 zie je m van verre aan snellen.

 4. als een auto er maar iets sneller uitziet, dan word is er gelijk een oordeel al klaar… niks snelle golf, dit is een normale golf cl, met 1.6 motor.(bron keteken en rdwsite)
  dan kun je ook wel zeggen die boeren die kijken tegenwoordig ook nergens meer na… dus laat de politie het maar uizoeken toch, ongeluk zit in en klein hoekje dat zie je maar weer. je moet gewoon hopen dat de slachtoffers niet iets blijvends er van hebben overgehouden. materiaal is vervangbaar..mensenlevens niet.
  maar het valt wel op dat mensen gelijk oordelen over dingen. Dus iedereen die in een Gti, Vts of ander sportieve auto/motor rijd, die rijden gelijk te hard… niet iedereen is hetzelfde gelukkig. Wat er echt gebeurd is weten alleen de slachtoffers en mensen die getuige zijn van dit ongeluk. En remsporen zeggen niet altijd iets, de lengte valt ook nog wel weer mee.. maar laat het onderzoeks team het maar uitzoeken. mensen oordelen te snel, laten ze eerst een naar hun zelf kijken, voordat ze anderen door het slijk heen halen!

 5. probeer jij maar is 120km te rijden om 16.40 lukt je niet is meer 70 km door die slakken die er rijden.

  ikke

 6. Dat is ook lekker snugger. Op de foto’s het kentekenen verbergen terwijl het kenteken op het filmpje duidelijk is af te lezen.

 7. @Andre T. Graag wil ik u verzoeken om de redactie eens uit te leggen hoe je in een film het kenteken kan wijzigen. Misschien dat ze er iets mee kunnen……

 8. @ nieuwschrierige… ben geen andre maar kan het wel globaal uitleggen, kan wel kenteken verwijderen uit een filmpje… je weet toch wel dat je ongeveer 35 frames per seconde sommige camera’s wat minder, maar goed als je kwaliteit camera hebt gaan we maar van 35 uit, 35 beeldjes per seconde… dus als je goedkopie software hebt, waar ik van uit ga moet je elk beeldje gewoon apart bewerken hoe je dat normaal ook doet met een foto…je laad het filmpje in in het video bewerkings programma en je krijgt een hele film strip te zien, ben je nog wel ff bezig dus…. daarna de boel weer saven en klaar… als je wat duurdere software hebt waar ik niet van uit ga, kost minimaal 2000 euro, dan hoef je alleen maar een lokatie te omcirkelen en dan gaat het automatisch, soms moet je nog wel iet corrigeren maar goed, kleinigheid hou je toch.
  je kunt zelf mensen onherkenbaar maken. of een tekenfilmpje er bij in maken…
  Het kan wel dus…. maar goed kost wel tijd, maar ja klopt wel foto’s zijn onherkenbaar en video niet… maar weet niet wat de regelgeving precies hiervan is, is natuurlijk wel de openbare weg, maar voor de slachtoffers kan ik het me voorstellen, dat ze hier misschien moeite mee kunnen hebben.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven