Brandweer op zoek naar nieuwe mensen


NEEDE – Brandweer Neede is haastig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De post heeft op dit moment een onderbezetting en moet daarom brandweermannen en – vrouwen werven. We zagen woensdagavond lampen branden in de kazerne en gingen eens vragen aan welke eisen iemand moet voldoen. Het liep iets anders dan gepland! (zie film).

De brandweer hield in een huizenblok aan de Rutgerinkdijk een oefening. Daarbij werd alles zo echt mogelijk nagebootst. Job Wolterink (10) mocht voor het eerst lotusslachtoffer spelen. En werd uit een brandend huis gered.

Wilt u meer weten over de werving van de nieuwe vrijwilligers neem dan contact op met Freek Heijdemann. Telefoon 0545-291703 (na 19.00 uur) of mailen naar [email protected].

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1718]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Brandweer op zoek naar nieuwe mensen”

  1. leuk die oefeningen is ook nodig zal ik niks over zeggen, maar was wel even prettiger geweest als ze voor de tijd de buurt hadden geinformeerd…je schrikt je zo de pleuris

  2. zal zeggen in tijd van bezuiniging samenvoegen alle vier brandweer korpsen ruurlo neede eibergen en borculo .

    Hierdoor 1 groot korps zelfde als politie allemaal in groot pand midden in de gemeente zodat aanrijtijden haalbaar blijven.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven