De goedheiligman is weer in Berkelland!

tn_Afbeelding nieuw Roy 25785EIBERGEN – Sinterklaas heeft zaterdagmiddag voet aan wal gezet in Berkelland. De goedheiligman werd in de plaatsen Eibergen, Borculo en Neede feestelijk binnengehaald. In Eibergen stonden honderden kinderen bij het haventje op de Maat te wachten op de kindervriend. Om 14.00 uur kwam hij per berkelzomp vanaf de Berkel aanvaren.

De sint en zijn pieten werden daar welkom geheten door wethouder Jan Markink, Wil Oost bestuurslid Mallumse Deerns en de voorzitster van de EOV, Wies Bol. De Mallumse Deerns onderleiding van Joop Dijkman zongen samen met de kids en ouders sinterklaasliedjes.

Na het ontvangst ging sinterklaas op het paard het centrum door om alle kinderen te begroeten. De pieten zorgden voor pepernoten. Voorop in de stoet liep muziekvereniging Euphonia. Nieuwsuitberkelland.nl was zaterdag in Eibergen en Neede om een reportage te maken.

Zondagmiddag doet sinterklaas Ruurlo aan dan komt hij per trein aan op het station.

Foto’s Roy Nijman (Eibergen):
[nggallery id=1691]

Foto’s Yvonne Berends (Eibergen):
[nggallery id=1694]

Foto’s Jeroen Sloot (Eibergen):
[nggallery id=1695]

Ingezonden foto’s (Neede):
[nggallery id=1696]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “De goedheiligman is weer in Berkelland!”

  1. Nee dit ligt niet aan de wethouder maar aan de hele gemeenteraad, we hebben ze zelf gekozen en nu nemen ze ons te grazen. Bezuinigen alles weg muziekschool, bieb, straks ook de sportclubs en de zwembaden. de volgende keer maar niet meer stemmen.
    We kunnen natuurlijk ook burgerongehoorzaam zijn en geen gem.belasting meer betalen,en geen OZB, moet je eens zien hoe snel men veranderd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven