Foto’s midwinterhoornwandeling Beltrum

tn_STV_0943kBELTRUM – De eerste midwinterhoornwandeling was zondag een groot succes. Honderden mensen liepen de tocht van ongeveer vijf kilometer. De bloazers van ’t Slat waren ook te vinden langs de route. Fotograaf Wim Stevenhagen ging voor Nieuwsuitberkelland.nl even een kijkje nemen om mooie kiekjes te maken tijdens de wandeling in Beltrum. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden!

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=1728]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Foto’s midwinterhoornwandeling Beltrum”

  1. Het was echt zeer goed, vriendelijke blazers en publiek en een vrije gift was voldoende! Goede organisatie en wegwijzers. Enige nadeel waren de lange open stukken tussen de blaaspunten. Maar goed voor eerste keer!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven