Kaarten Frans Duijts nog niet uitverkocht

frans-duits-goedEIBERGEN – Op zaterdag 20 november is er een optreden van Frans Duijts en Perfect Showband bij de Klok in Eibergen. Entreekaarten voor deze avond zijn nog steeds verkrijgbaar. ”We krijgen mailtjes en telefoontjes van mensen die denken dat het al uitverkocht is, maar dat is niet zo”, aldus Paul klein Goldewijk.

Kaarten kunnen gekocht worden bij café de Klok. Ze kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa. ”Bovendien vragen mensen zich af of het optreden doorgaat in verband met de ziekte van Frans, maar Frans is een tijdje geleden weer begonnen met optreden. In het begin heeft hij niet alle optredens gedaan, maar nu is het weer volledig aan de gang.”

Perfect Showband stond afgelopen jaar met kermis voor het eerst met een nieuwe, maar eigenlijk oude bezetting bij de Klok. Andy van Zolingen is namelijk terug en daardoor heeft de band een nieuwe impuls gekregen. Alles klopt weer bij Perfect. Perfect maakt geen gebruik van setlists, zoals je steeds vaker tegenkomt bij andere bands. Hun kracht is juist het inleven in het publiek en daar à la minute op in te spelen. Het repertoire is enorm uitgebreid van beschaafd naar feest tot en met knallende rock.

De avond begint om 21.00 uur. De zaal gaat om 20.00 uur open. Er is gratis bewaakte garderobe.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven