Kunstproject ‘Keten’ deze week van start

tn_Afbeelding nieuw Roy 25570BORCULO – Afgelopen donderdag en vrijdag is de uitvoering van kunstproject ‘Keten’ van start gegaan in Borculo. Het project dat drie jaar duurt is een initiatief van Cultuurpack Achterhoek. De eerste dertien jongeren uit Berkelland mochten hun eigen kunstwerk maken.

Enkele kunstenaars uit de regio: Mirjan Koldeweij, Peter van de Waal, en Lara Vos hielpen de jeugd op de uitvoerdagen bij atelier Kunstlokaal 11 en in het technieklokaal van Berkelstreek. De kinderen mochten zelf  houtdraaien, staal/koper en steen bewerken tijdens het eerste project KeetJap.

Op 28 november vanaf 14.00 uur wordt er bij Berkelstreek aan de Bosweg een expositie gehouden waar alle werken te zien zijn. Voor het project zijn er drie schaftketen gekocht die na de expositie als expositieruimte rondtrekken langs de scholen in Berkelland.

Meer informatie: Jongeren aan de slag met kunstproject

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1686]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven