Nieuwe beddenzaak komt in Oudestraat

NEEDE – In Neede gaat eind deze week een nieuwe beddenzaak open. De bedrijfsleider van Ieder Bed gaat in de Oudestraat zijn eigen tijdelijke beddenzaak openen na het faillissement. Waarom? Om in contact te blijven met de klanten die altijd door Geesink geholpen zijn bij Ieder Bed en ze vast te houden.

Het pand waar vroeger slagerij Peeze in zat wordt op dit moment verbouwd en opgeknapt. Als de partijenopkoper zijn waren heeft verkocht in het pand van Ieder Bed aan de Rapenburg dan kan Geesink weer terug naar het oude pand.

Waarschijnlijk gaat donderdag de beddenzaak Slaap Store Neede open.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Nieuwe beddenzaak komt in Oudestraat”

 1. Tevreden klant

  Leuke mensen, ze nemen de tijd voor je en geven goed advies.

  Heel veel succes met jullie nieuwe zaak!

  JL uit Enschede

 2. Nu Ieder Bed over de kop is gegaan dan zie je de mensen uit Neede wel komen. Als er maar een fikse korting te halen is.
  Ik wens Slaap Store veel succes en hoop dat de kwaliteit en service net zo goed is als bij Ieder Bed. En needenaren wees nu eens een keer positief en haal je spulletjes dan ook een keer bij deze man.

 3. Meine Roswinkel

  Heerlijk zo.n Needenaar!!!!!
  Wat is het toch ongelukkig dat er altijd weer zo,n ……. is die ons dorp en een startende ondernemert de moed tracht te ontnemen.
  Zou de naam Needenaar niet beschermd kunnen worden om een misbruik als in dit geval te voorkomen..
  De fam. Geesink gaat er een succes van maken ZEKER EN VAST.

 4. Jammer, het waren fijne buren. (zwarver gait, die z’n eigen mobiele bed prefereert)p.s. ik hoop trouwens niet dat ze terug komen, want ze snurkten als een dikoperits, maar das onder ons toch, ECHTE NEEDSEN

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven