Ongeval: Man met auto tegen een boom

tn_Afbeelding nieuw Roy 25896NEEDE – Bij een ernstig ongeval op de Diepheimseweg tussen Neede en Diepenheim is zaterdagmiddag omstreeks 17.00 uur een 38-jarige bestuurder uit Goor zwaar gewond geraakt. Medewerkers van de brandweer en ambulance zijn geruime tijd bezig geweest om de man uit zijn voertuig te bevrijden. Het slachtoffer zat ernstig bekneld in zijn verwoestte auto.

De hulpdiensten werden opgeroepen voor een uitruk inzake een aanrijding met letsel. Ter plaatse aangekomen bleek het een eenzijdig ongeval auto-boom te betreffen. Door een onbekende oorzaak kwam de man op de verkeerde weghelft en knalde tegen een boom. Een opgeroepen traumahelikopter werd gecanceld.

De Diepenheimseweg is gedurende lange tijd afgesloten voor al het verkeer. De verkeers Ongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

 

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1692]

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=1693]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ongeval: Man met auto tegen een boom”

  1. Bij deze wil ik de heer Nijman prijzen voor zijn journalistieke daden. Er zijn niet veel mensen die een heel sociaal leven willen opgeven voor de journalistiek.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven