Touwtrekkers zitten in wintertijd niet stil

tn_Afbeelding nieuw Roy 26096HOLTERHOEK – Waar gebruiken we in Berkelland een zaal voor? Onder andere een bruiloft, optredens bands, party’s, en carnaval. Maar in Holterhoek kan het niet gek genoeg. Touwtrekvereniging Eibergen gebruikt de zaal van café Grenszicht om daar wekelijks te oefenen. Normaal hebben de touwtrekkers een winterstop maar met deze locatie is dat van de baan.

Voor het eerst gebruiken de sporters de zaal om daar iedere donderdag te trainen. Er is een lange rubberen mat uitgerold om zo meer grip te krijgen tijdens het trekken. De eigenaar van het café – Raymond Holtkamp kan er wel om lachen. “De gasten in het café kijken verbaasd op als ze het gekreun horen.”

”Op deze manier kunnen we in de wintertijd mooi blijven trainen en ervaring opdoen met het indoor-touwtrekken. Het is zwaarder dan buiten touwtrekken”, aldus Gerben Jansen.

Wilt u een keer een kijkje komen nemen?, iedereen is donderdagavond welkom bij Grenszicht.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1704]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Touwtrekkers zitten in wintertijd niet stil”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven