Wereldklasse gitaristen komen bij de Stier

EIBERGEN – Voor eigenaar Sander Haafkes van café de Stier in Eibergen gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Als groot liefhebber van het werk van Guthrie Govan wilde hij niets liever dan Guthrie een keer naar De Stier halen.

Deze wens gaat in vervulling op zondag 21 november. Tevens is Haafkes er in geslaagd Carl Verheyen, de gitarist van Supertramp, te strikken voor een uniek en eenmalig solo optreden op zondag 28 november in Eibergen. Sander weet de entree prijs voor deze bijzondere concerten uitzonderlijk laag te houden.

De toegang van beide concerten bedraagt 7 euro in de voorverkoop. Tickets zijn ook verkrijgbaar bij platenzaak Pop Eye in Hengelo, American Guitar Store in Enschede en bij gitaarschool Klooster in Neede. Mochten er nog tickets zijn, dan bedraagt de entree 10 euro op de dag van het concert zelf. Beide concerten beginnen om 18.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven