Wim Geurink 50 jaar!

tn_Afbeelding nieuw Roy 26068RUURLO – Wim Geurink uit Ruurlo is deze week 50 jaar geworden. Zijn tuin aan de Borculoseweg is versierd door familie en buurtbewoners. De buurt tipte deze site en dan kunnen wij het niet laten om een fotograaf te sturen.

Wim van harte! Oja, er zijn wat plantjes plat getrapt tijdens het versieren. Maar dat vinden jullie niet erg………….

[nggallery id=1707]

Nieuw project afgerond in Eibergen
EIBERGEN – In Eibergen is een nieuw project afgerond (zie onderstaande foto). Iemand stuurde deze foto maar we weten niet waar die gemaakt is. Wie kan ons dat vertellen? Laat hieronder een reactie achter!

[nggallery id=1708]

Ook wat gespot mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Wim Geurink 50 jaar!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven