Borculose (20) blijft stijgen bij Popstars

1156623477_5_gynxBORCULO – Hoewel de etalages in het centrum van Borculo volhangen met kerstversiering, is er toch nog ruimte voor een poster van Carlijn Middelhof. Dit is niet zonder reden. Carlijn behoort tot de laatste 10 kandidaten van het programma Popstars.

Op maandag 13 december zong ze in haar tweede live show, maar kreeg niet de punten van de jury, die ze hoopte.  Toch hebben haar optredens die avond  het Nederlandse publiek  overtuigd, want ze kreeg zoveel stemmen van het publiek, dat ze  door mocht naar de volgende ronde.

Vanzelfsprekend is Carlijn dolgelukkig met dit resultaat. Op dit moment is ze al weer druk aan het repeteren voor de spetterende  kerstshow, die aanstaande maandag 20 december live zal worden uitgezonden op SBS6. Hier zal Carlijn alles geven om de jury te overtuigen van haar zangkunsten. De twintig jarige Carlijn heeft op dit moment maar één doel: zover mogelijk komen in het programma Popstars.

Deze wordt rechtstreeks uitgezonden op 20 december 2010, bij SBS 6 om 20.30 uur ‘s avonds. Gun het Carlijn om verder te komen in Popstars, sms Carlijn naar 4600. Wilt u Carlijn volgen, dan kan dat op www.popstars.nl.

Update maandagavond:
Tijdens de live-uitzending heeft Carlijn Middelhof weer haar beste kant laten zien de jury en de kijkers thuis hebben de Borculose door laten gaan naar de volgende ronde. Carlijn zong een nummer van Marco Borsato. Dit was de eerste keer dat ze een Nederlands nummer ten gehore bracht. Op 27 december is de eerst volgende uitzending. Dan haken er vier kandidaten af. Het wordt dus spannend!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Borculose (20) blijft stijgen bij Popstars”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven