Brandweer bevrijdt Holterhoeker uit auto

tn_Afbeelding nieuw Roy 26491HOLTERHOEK – De brandweer heeft zaterdagnacht een 35-jarige man uit Holterhoek uit een auto bevrijd. Rond 1.15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen in verband met een eenzijdig ongeval op de Vredenseweg. De man is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De schade aan het voertuig is behoorlijk (zie foto’s).

Een 40-jarige man uit Enschede – die de auto bestuurde – is door gladheid van de weg geraakt en in een sloot – op de zijkant – terecht gekomen. Ook werd er een boom geraakt. Na de klap zat de 35-jarige inzittende bekneld in de auto en moest bevrijd worden. Daarvoor werd het dak losgeknipt en de deuren verwijderd.

Tijdens het incident is de bestuurder meegenomen naar het politiebureau. Hij was onder invloed (1,6 promillage) van alcohol en is aangehouden. Een 15-jarige jongen uit Holterhoek is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder bleef ongedeerd. Een sleepdienst heeft de auto uit de sloot gehaald.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1779]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brandweer bevrijdt Holterhoeker uit auto”

  1. Ja zo zie je maar wat er gebeurd met drank op. En weet je
    voor deze groep jongens is dit normaal. Elk feest zijn ze zo dronken dat ze niet eens meer kunnen praten. Hoe vaak deze niet met drank op weg rijden, hopelijk hebben ze er nu iets van geleerd. Eigen schuld jongs en nogmaals proost.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven