Grote prijs Postcode Loterij valt in Neede!

foto-postcode-nieuwNEEDE – Het gebeurt niet elke dag dat de Postcode Loterij een groot geldbedrag overhandigd aan iemand in Berkelland. Zondagavond werd er bij de familie Heideman aan de Henry Dunantweg aangebeld door Winston Gerstanowitz hij deed live de mededeling dat de Needse familie 115.000 euro heeft gewonnen. Heideman is de laatste thuiswinnaar van dit jaar.

In het programma Miljoenenjacht (RTL4) trok een kandidaat een koffer met nummer dertien. De kandidaat in de studio won doormiddel van een quiz 115.000 euro. Heideman had hetzelfde koffernummer en was daarmee ook winnaar van het enorme geldbedrag.

Winston reisde af naar Neede om de familie te verrassen. Journalist Roy Nijman van Nieuwsuitberkelland.nl kreeg de primeur en maakte foto’s en film.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1757]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Grote prijs Postcode Loterij valt in Neede!”

 1. Hoe kan Roy daar zo snel achter komen? Heeft de Postcode Loterij Roy gebeld? NUB bovenop het nieuws super

 2. Goed gedaan Roy, het was alleen een beetje koud maar het was de moeite wel waard om te wachten, ofnie?

 3. Herman en Annie,

  van harte gefeliciteerd super mooi bedrag doe er wat leuks mee.
  Een vervroegd familiefeestje zijn wij altijd voor in.

  Groetjes Marc, Yvonne en Vera

  Roy de razende reporter weer de primeur, top hoor!!!!!

 4. Heer Nijman u heeft een slapende hond wakker gemaakt met dit verhaal op de site. De Tubantia is vanmiddag ook wakker geworden…..Succes nog met alle activiteiten!

 5. Slapende hond blijf lekker verder slapen , hard lopers zijn doorlopers. tevens verschil tussen betaalde baan en hobby is groot !!!

 6. Ach ja is Neede ook weer een keer in de landelijke media geweest. Vooor derest zal het wel weer rustig zijn in neede zoals gewoonlijk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven