Kerstconcert zit er weer aan te komen

EIBERGEN – In navolging van de succesvolle voorgaande jaren zal ook dit jaar muziekvereniging Euphonia een AMeezing kerstconcert verzorgen. Het concert wordt ieder jaar op 23 december gehouden in Kulturhus ’t Spieker in Eibergen.

Naast het harmonieorkest en het leerlingenorkest, zal dit jaar ook het Eibergs Mannenkoor haar medewerking verlenen aan dit avondvullende concert. Het Eibergs Mannenkoor zal, naast de werken die gezamenlijk worden uitgevoerd met Euphonia, ook eigen werken ten gehore brengen.

Het concert staat verder in het teken van de oude, bekende kerstliederen waarbij het gezamenlijk zingen met bezoekers centraal zal staan. De teksten van de kerstliederen zullen wederom op een groot scherm worden geprojecteerd zodat iedereen mee kan zingen. Euphonia kiest bij het kerstconcert ieder jaar voor een goed doel. Dit jaar besteden we aandacht aan dierenasiel Brammelo uit Eibergen.

De entree van het concert is vrij en de vrije gift bij de uitgang zal volledig ten goede komen aan dierenasiel Brammelo. De toegang is gratis en de avond begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kerstconcert zit er weer aan te komen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven