Steentjes steekt voetballers in het nieuw

fc-eibergen-steentjes-nieuwe-sponsor-d-jeugdEIBERGEN – Steentjes Makelaars-Verzekeringen is de nieuwe sponsor geworden van de D-pupillen van de voetbalvereniging FC Eibergen. De komende vijf seizoenen steekt dit bedrijf, met vestigingen in Groenlo, Lichtenvoorde en Eibergen, deze gehele leeftijdsgroep in de kleding.

Namens FC Eibergen geeft bestuurslid commerciële zaken, Maarten ter Woerds, aan enorm trots te zijn dat een bedrijf als Steentjes zich op deze manier aan de Eibergse club wil verbinden. ”FC Eibergen is de grootste club met ook nog eens de grootste jeugdafdeling binnen Berkelland. Met het adopteren van de complete D-jeugd worden in één klap 100 jeugdleden in nieuwe kleding gestoken, fantastisch.”

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2011 zal het speciaal ontworpen shirt van FC Eibergen met de reclame van Steentjes worden gepresenteerd en overhandigd aan de spelers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven