Esso tijdje ontruimd door lekkende auto

tn_Afbeelding nieuw Roy 26608NEEDE – Het Esso-tankstation aan de Rondweg (N315) is donderdagmiddag een tijdje ontruimd geweest – ongeveer drie kwartier – door een lekkende gastank. Rond 12.45 uur werd het tankstation weer vrijgegeven door de brandweer. De weg werd niet afgesloten omdat het gevaar voor explosie klein was.

Een automobilist uit Neede was gas aan het tanken. Toen hij klaar was merkte hij op dat er gas uit de leiding kwam zetten. “Er zit ergens een scheurtje in de leiding. Tussen de tank en het ventiel. We laten al het gas uit de tank lopen. Een andere optie is er niet”, aldus de bevelvoerder.

De brandweer gaf het advies om de auto naar en garage te brengen. En dat deed de eigenaar ook.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1794]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven