Grote veranderingen bij het Muldershuis!

EIBERGEN – Het Muldershuis teruggeven aan de bevolking. Dat is het doel van de nieuwe uitbaters van het Muldershuis. Stefan Wassink en Peter Oosterbaan uit Doetinchem hebben er echt zin in om op de horecagelegenheid aan de Mallumse Molenweg nieuw leven in te blazen. Wassink: “Mensen moeten zich hier weer welkom voelen. Gezelligheid en saamhorigheid daar gaat het om.”

Sinds kort heeft het Muldershuis een nieuwe exploitant. Er gaat veel veranderen. Nu heeft het Muldershuis al een a-la Carte- en lunchkaart gekregen met heerlijke gerechten uit eigen keuken. Het Schipperscafé wordt binnenkort in ere hersteld. Buiten voor het gebouw komt weer een terras. En er worden concepten bedacht om activiteiten te ontplooien.

“We zijn vanaf nu elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Hiervoor was dat niet. We werken met eerlijke horecaprijzen we zitten gemiddeld dertig procent onder de prijzen in de regio en dat maakt het aantrekkelijk. Kwaliteit en stabiliteit is voor ons heel belangrijk. We werken met een team en dat maakt ons sterk. Ester Buiting is ook één van de drijvende krachten die ons helpt”, zegt Wassink zondagmiddag.

Uitspanning Het Muldershuis moet een trekpleister worden voor de particuliere- en zakelijke markt. Dan moet je denken aan, lunchen, dineren, feesten en partijen, vergaderingen, trouwpartijen, congressen, proeverijen, amusement, vermaak en muziek en catering.

“We hebben nog veel meer ideeën. We zitten nu met veel mensen om de tafel. Één daarvan is Hendry Welling. Hij gaat theateravonden organiseren en noem maar op. We kunnen nog wel veel meer vertellen. Maar de inwoners zullen het binnenkort gaan merken!”

Meer info te vinden op de website: www.muldershuis.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven