Rij-instructrice gaat nu zelfstandig verder

tamara-nieuwEIBERGEN – Tamara Hommen (25) is al een tijdje bezig als rij-instructrice in Berkelland. Ze startte haar baan in 2009 bij het bedrijf Rijbewijs Concurrent. Zeer recent heeft de Eibergse de samenwerking met het bedrijf beëindigd en gaat zelfstandig verder onder de naam: rijschool Tamara. “Deze keuze heb ik zelf gemaakt. Er gingen teveel negatieve verhalen rond over Rijbewijs Concurrent.”

“Dat heeft niets te maken met mij. Enkele collega’s scoren slecht en daarom komen die verhalen naar buiten. Ik ga voor kwaliteit. Wat mijn slagingspercentage is? Die ligt tussen de eenenzeventig en vijfenzeventig procent”, aldus Hommen.

Deze cijfers zijn te volgen op de site Rijschoolgegevens.nl. De naam van de rij-instructrice groeit in deze regio. Dat komt volgens Hommen vooral door mond-tot-mond reclame. Tamara is begonnen in Enschede en heeft daarom in het verleden gekozen voor de Rijbewijs Concurrent.

“Er was daar erg veel concurrentie en dan is het moeilijk om met je eigen naam te starten. Nu kan dat wel omdat ik alleen nog maar lessen geef in de gemeente Berkelland en Oost Gelre. Mensen houden hier van persoonlijker les geven.”

Meer informatie op de site: www.rijschooltamara.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven