Weer straatnaambord met fout gevonden

tn_Afbeelding nieuw Roy 27564BORCULO – De gemeente Berkelland kan nu al twee nieuwe straatnaamborden bestellen: Voorste Russchemorsdijk en Nettelhorsterweg. Ongeveer een maand terug hebben we bij de rubriek gespot aandacht besteed aan een fout bord in Neede met de tekst: Voortse Russchemorsdijk. We dachten: ”ach een foutje maakt iedereen wel een keer.” Maar zondag kwamen we nog een typefout op een straatnaambord tegen.

Hoe kwamen we erachter? We deden bij het vorige item een oproepje. En ja hoor, er reageerde iemand. Gerrit Dekker mailde ons vrijdag over de fout op het bord op de kruising Hekweg (N315)/Nettelhorsterweg: er staat Netelhorsterweg. Het is duidelijk te zien dat het om nieuwe borden gaat. Er zit dus iets fout bij de eindcontrole.

Zijn de medewerkers van de gemeente niet meer gedreven dat ze de fout niet zien? Of wordt er bewust een fout gemaakt om te kijken of de burger nog wel oplet? We wachten op de derde melding. Let dus even op als u een straatnaambordje ziet.

Heeft u een fout gevonden mail dan naar [email protected]. Oja, we houden voor u ook even in de gaten wanneer de foute borden worden vervangen. 

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1876]
 
 
 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven