De Blokker winnaar van etelagewedstrijd

etalagewdstrijd-1NEEDE – Jaarlijks organiseert het N.C.G. ‘De Vlearmuze’ een etalagewedstrijd. Winkeliers worden gevraagd om hun etalage in carnavalsfeer te brengen. Vrijdagmiddag hebben Prins Bernd, Adjudant Bert, Jongerenprins Sem en Jongerenprinses Liz de etalages beoordeeld.

Het is de hoogheden wel moeilijk gemaakt, veel winkeliers hadden er moeite voor gedaan om hun etalage niet alleen carnavalesk aan te kleden, maar ze hadden ook nog het motto of de hobby’s van de hoogheden erin verwerkt. Na overleg van werd besloten dat de wisselbeker dit jaar gaat naar Blokker Ten Hoopen aan de Nieuwstraat.

Tijdens het kinderfeest in de tent werd de prijs zaterdagmiddag overhandigd aan Trudy ten Hoopen van de Blokkervestiging.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven