Nieuw Paradijs voor het eerst in top-100

afbeelding-nieuw-roy-28348EIBERGEN – Ze zijn erg blij met de plek in de Chinese restaurant Top 100. Pin Jui Lu en parter Xiao Lin Lu die Nieuw Paradijs al 26 jaar runnen laten trots de oorkonde zien (zie foto). Het restaurant aan de Grotestraat staat voor het eerst in de top-100, die voor de tweede keer is opgezet door vakblad Misset Horeca. En meteen op een goede plek: op plaats nummer 51.

Maar dat is nog niet alles. Ze kwamen ook goed uit de bus bij de Top 3 afhaal. Daar kwam het Eibergse restaurant op de derde plaats te staan. Op de beoordeling staan alleen maar positieve geluiden. Het personeel is vriendelijk, een uitgebreide kaart, en de bestelling is snel klaar en is heet bij thuiskomst.

Nieuw Paradijs is het enige Chinese restaurant in Berkelland die in de top-100 staat. En dat vinden de eigenaren toch wel bijzonder. “We gaan nog beter ons best doen. Om volgend jaar nog hoger in de lijst te komen”, aldus Lu.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven