Eibergen krijgt een echte tuinmeubelzaak

afbeelding-nieuw-roy-28365EIBERGEN – Het gaat goed met de ondernemers in Eibergen. Deze week wordt er weer een nieuwe winkel geopend. In de J.W. Hagemanstraat gaat vrijdagmorgen om 10.00 uur de deur open van een nieuwe tuinmeubelzaak: BCR Tuinmeubelen. Ondernemers Bas Robberse (42) en Brenda Lagcher (52) waren maandag druk bezig met de inrichting van de zaak.

“We hebben dit pand al een tijdje terug gekocht van de familie Willemsen. Het bovenste gedeelde hebben we verkocht. Nu gaan we zelf het winkelpand gebruiken voor de verkoop van tuinmeubelen. Vandaag hebben we een vrachtwagen vol binnen gekregen. Allemaal van het merk Wicker”, aldus Robberse.

Het duo uit Baarn runt de zaak niet alleen ze krijgen hulp van Peter en Janneke Haringsma. De winkel is 300 m2 groot. Na de zomer verdwijnen de tuinmeubelen en maken ze plaats voor teak. “Grappig is dat we de meubelen zeer scherp kunnen verkopen. We hebben geen personeel en andere hoge kosten.”

De winkel is vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur geopend en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het winkelpand is een tijdje terug nog groot in het nieuws gekomen omdat er een politie-inval werd gedaan.

Zie eerdere bericht: Grote politie-inval aan Hagemanstraat

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven