Nieuwe ijssalon in Hagen vrijdag geopend

tn_2011_0401ijssalonPiaceri0011EIBERGEN – In de Hagen is vrijdagmorgen de nieuwe Italiaanse ijssalon ‘Piacera’ geopend.  De eigenaren Janez en Moniek Kolesa-Hietbrink hebben na weken hard werken hun eerste ijsjes verkocht. En met succes, de hele dag was er aanloop. Dit is de eerste ijssalon die in Eibergen de deuren opent.

Al het ijs in de nieuwe zaak wordt iedere dag vers gemaakt. Janez vertelt vol passie dat hij ook echte Italiaanse ijsmachines heeft laten importeren om het ijs te maken. De ‘ijsmeester’ is opgegroeid met Italiaans ijs en weet dus als geen ander hoe dat moet smaken.

Naast ijs kunnen mensen ook een kopje koffie of thee drinken bij Piacera (betekenis geneugden). De zaak is geopend van dinsdag tot zondag van 11.00 tot 22.00 uur. Een ijsje eten op het terras gaat nog niet lukken. De gemeente heeft nog geen vergunning afgegeven.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1929]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven