Jubilarissen en vuter in zonnetje gezet

dscf3030_2RIETMOLEN – Aannemersbedrijf Kormelink heeft afgelopen vrijdag één vutter en vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Drie van hen, te weten Bennie Luttikhold (timmerman), Hennie Bauhuis (metselaar) en André Orriëns (timmerman) zijn 25 jaar geleden bij Kormelink in dienst gekomen.

Daarnaast kon Fons Lansink (timmerman) zelfs zijn 40-jarig jubileum vieren. Eerder deze week is hij door de collega’s opgehaald met een versierde bus. En na bijna 27 jaar van trouwe dienst kan Gerard Lansing gaan genieten van de VUT.

Samen met partners, kinderen en collega’s zijn deze heugelijke feiten onder het genot van een hapje en drankje gevierd bij café van Otten in Rietmolen. Walter en Lieseth Kormelink hebben de jubilarissen toegesproken en bedankt voor de vele jaren trouwe dienst. Daarna kon men genieten van het toneelstukje dat de collega’s in elkaar hadden gezet

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven