“Is de benzine vandaag gratis in Ruurlo?”

tn_Afbeelding nieuw Roy 31602RUURLO – Verkeersregelaars, een file voor de pomp, en mensen die een half uur moeten wachten. Wat was er afgelopen zaterdag toch allemaal aan de hand bij het nieuwe tankstation aan De Vente? Nou, er werden flinke kortingen gegeven en dat was aantrekkelijk genoeg om mensen wakker te schudden. En dit leverde unieke plaatje op (zie foto en video!).

De kortingen waren extreem hoog. Op de benzine werd 27,6 cent korting gegeven op de landelijke adviesprijs. En de diesel was 22,5 cent goedkoper. En dat was voor honderden automobilisten de moeite waard. Willem de Graaf van TinQ: “Normaal worden er niet van zulke hoge kortingen gegeven. Vaak is het zes tot acht cent.”

De actie werd zaterdag gehouden van 9.00 tot 17.00 uur. De pomp gaat nog vier zaterdagen stunten met de brandstof. Op 23, 30 juli/6 en 13 augustus krijgen klanten 12 cent korting per liter.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2126]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven