Ondernemers zorgen voor culinaire show

afbeelding-nieuw-roy-30814EIBERGEN – Ondernemers in Eibergen kunnen goed samenwerken. Dat blijkt wel weer uit het nieuwe evenement wat ze gaan zetten: de Culinaire show. Het is een initiatief van kledingzaak Marie* en de Klok. De show wordt in twee delen ‘gehakt’ een High Tea (middag) en viergangen verrassingsdiner (avond). Volgens de ondernemers belooft het een mooie dag te worden.

De culinaire show – die gehouden wordt op 4 september – wordt gevuld met mode, lekkere hapjes, muziek en entertainment. “Het gaat er vooral om dat mensen zich eens lekker kunnen laten verrassen en verwennen. In deze show krijgen zowel de pupillen als de papillen de kost”, vertelt Marieke Altena die niet kan wachten op de show.

Één ondernemer laat stiekem aan Nieuwsuitberkelland.nl weten dat er een bijzondere act voorbij komt. “Dit hebben ze in heel Nederland nog nooit gedaan. Het blijft nog geheim.” De kosten voor de middagshow (13.30 tot 16.00 uur) zijn 25,00 euro. Voor het verrassingsdiner (19.00 tot 22.00 uur) moet u 50,00 betalen.

Voor de deelname aan de shows moet u wel reserveren. Dat kan bij de Klok (0545-477475) en bij Marie* (0545-473352).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven