Terras bistro De Olliemölle in de top 100

BORCULO – Bistro de Olliemölle in Borculo staat op nummer 10 in de Terras Top 100. De Terras Top 100 is een initiatief van Misset Horeca en is dit jaar voor de vierde keer gepresenteerd. De Olliemölle is het enige terras uit Berkelland op de lijst. 

Uit de Achterhoek staan er verder slechts twee andere bedrijven in de top 100.  De jury van Misset Horeca beoordeelde bistro De Olliemölle positief op uitstraling, gastvrijheid, ligging, snelheid, efficiëntie en productbehandeling.

De bistro is gevestigd in de watermolen in het centrum van Borculo. Het bekroonde terras heeft twee plateaus en ligt aan de Oude Berkel.  Openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur voor koffie, lunch en diner.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven