Café de Klok van top tot teen vernieuwd

EIBERGEN – Normaal organiseert café de Klok alleen een Kloklive! in de wintermaanden. Omdat in de bouwvakvakantie het café is opgeknapt en vernieuwd, is er de laatste zaterdag van de bouwvakvakantie, 6 augustus, een speciale zomerkloklive! georganiseerd. Zo kan men alvast kennis maken met de nieuwe sfeer.

De grootste wijzigingen zijn de komst van een open haard met gezellige clubs en een aantal hoge leren zitbanken. Verder is een wand voorzien van een grote visual en is alles opnieuw geverfd. De wanden zijn door een kunstschilder onder handen genomen. Alwine de Raadt van Alwine Glas in Lood uit Eibergen heeft gezorgd voor glas in lood in alle bovenramen. Dit geeft binnen een extra warme en authentieke sfeer.

Het personeel is in een nieuwe outfit gestoken. Een aantal kleine details moeten aankomende weken nog worden uitgevoerd, waaronder het installeren van een aantal decoratiestukken en flatscreens. Deze laatste werkzaamheden staan de geplande Zomerkloklive! echter niet in de weg. LaPau speelt deze avond vanaf ca 22.30 uur.

De twee muzikanten spelen akoestisch en afhankelijk van het weer binnen of buiten. Het repertoire bestaat uit nummers van Pearl Jam, Alanis Morisette, Kane, Blöf, etc, eigenlijk het bekende rockwerk. De entree bij Kloklive is altijd gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven