Smaakpolitie-sticker voor Bella Pyramide

smaakpolitie 004-borderEIBERGEN – Wederom een cameraploeg van SBS 6 in Eibergen (dinsdagmiddag 30 augustus). Net zoals een paar weken geleden was Rob Geus van het programma de Smaakpolitie te gast in de J.W. Hagemanstraat. Daar bezocht hij toen Egyptisch- en Italiaans restaurant Bella Pyramide. Tijdens zijn bezoek heeft hij de eigenaar en het personeel een aantal tips meegegeven.

Dinsdag was Rob Geus met zijn team weer terug om te kijken of de eigenaar de aanwijzingen op had gevolgd en de zaak er zodanig bijstond dat Rob “er vrolijk van werd”. Dat was, tot tevredenheid van de eigenaar en zijn medewerkers het geval. Samen met de eigenaar plakte Rob Geus het “Smaakpolitie OK keurmerk” op de deur. De trotse eigenaar was enorm blij en vond het een kroon op zijn werk en een hele grote prijs.

De uitzending die vandaag is opgenomen wordt later dit jaar via SBS6 uitgezonden. Het team van Nieuwsuitberkelland.nl feliciteert restaurant Bella Pyramide met het behaalde resultaat. Zijn er nog meer ondernemers die het “Smaakpolitie OK keurmerk” hebben ontvangen in Berkelland? Mail dan naar [email protected].

Eerdere bericht: Smaakpolitie bezoekt horeca in Eibergen

[nggallery id=2190]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven