Raadslid stelt vragen over fietsenstalling

EIBERGEN – Raadslid Hans Pelle (PvdA) heeft na het lezen van het bericht over de overlast bij de fietsenstalling bij Obbink meteen actie ondernomen. Zaterdagmorgen heeft de Eibergse politicus schriftelijke vragen gesteld aan burgemeester en wethouders van Berkelland. In het verleden is volgens Pelle wel eens vaker geklaagd over de problemen bij de stalling.

Hans Pelle richting B&W: ”Ik heb mogen constateren dat bewoners van de appartementen boven Obbink, meerderenmalen bij de gemeente hebben aangegeven dat er onvoldoende capaciteit is, om alle fietsen op te vangen. Daarbij blijkt dat de overdekte fietsenstalling achter makelaar Steentjes amper gebruikt wordt. Bewoners ondervinden hier dagelijks, al meerdere jaren overlast van. De bewoners geven ook aan al vaker bij de Gemeente aan de bel te hebben getrokken, echter zonder resultaat.”

De vragen: Hoe vaak zijn er meldingen over deze situatie van fietsenoverlast bij de gemeente geregistreerd? Welke actie’s heeft u allemaal ondernomen om deze vorm van overlast aan te pakken? Graag verneem ik van u wat u nu gaat ondernemen om deze overlast op te lossen? Binnen hoeveel weken hebt u dit opgelost?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven