Drukkerij Maarse bestaat precies 35 jaar!

afbeelding-nieuw-roy-21393EIBERGEN – Drukkerij Maarse bestaat op 25 november precies 35 jaar. Naast dit jubileum is er meer nieuws bij het Eibergse bedrijf. Fabian Maarse neemt per 1 januari 2012 het directeurschap officieel over van zijn vader Wim Maarse. De grondlegger van het bedrijf doet een stap terug, maar blijft wel op de achtergrond betrokken bij de drukkerij. Fabian Maarse is als bedrijfsleider al enige tijd het aanspreekpunt van Drukkerij Maarse.

Binnenkort krijgt hij de leiding volledig in handen. ”Het is fijn dat Fabian de tijd heeft gekregen om in het bedrijf te groeien en ik geleidelijk kan afbouwen”, aldus de oprichter.  In 35 jaar tijd veranderde er veel bij het bedrijf en de sector. ”De ontwikkelingen in de grafische industrie gaan razendsnel. Het is zaak daar actief op in te spelen en voorop te blijven lopen. Dat doen we dan ook met volle overtuiging”, zeggen vader en zoon Maarse.

Wim Maarse begon zijn drukkersactiviteiten in 1976 in een voormalig confectieatelier aan de Parallelweg in Eibergen. Twee jaar later al verkaste hij naar een groter pand in de Kerkstraat. In 2001 volgde de verhuizing naar de huidige locatie aan de Kiefteweg, waar een nieuw bedrijfspand werd betrokken. ”Dat is een prima beslissing geweest. Ook niet-particulieren weten ons sindsdien te vinden. We zijn daardoor uitgegroeid van een dorpsdrukker tot een moderne industriële drukker met veel mogelijkheden.”

Drukkerij Maarse kiest steevast voor een persoonlijke benadering met korte lijnen en een vast aanspreekpunt. Het bedrijf biedt een totaalpakket met alles onder één dak. Drukwerk, posters op groot formaat, digitaal drukwerk (ook grootformaat en kleine oplages), sign en nabewerking zijn in vertrouwde handen bij het vakkundige team van enthousiaste medewerkers. Er werd de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in personeel, maar ook in nieuwe machines en technieken.

Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe digitale drukpers. Tijdens het jubileum, afgelopen vrijdag, wordt deze Konica Minolta Press 7000 geplaatst. Met het geavanceerde apparaat is het mogelijk gepersonaliseerde mailings en direct mail te verzorgen. Snelle levering, een hoge stabiliteit in kleur en de mogelijkheid om alle papiersoorten te verwerken zijn belangrijke onderscheidende eigenschappen van de nieuwe digitale drukpers.

Fabian Maarse, de nieuwe directeur, kondigt geen koerswijziging aan als hij over ruim een maand definitief aan het roer komt te staan. Hij gaat op dezelfde voet door. ”Klanten kunnen blijven rekenen op een uitgebreide dienstverlening, sterke service, snelle levertijden en natuurlijk de beste kwaliteit, dat spreekt vanzelf. We doen alles in eigen huis. En juist dat is onze kracht.”

Eind van dit jaar gaat de vernieuwde website van Drukkerij Maarse online: www.drukkerijmaarse.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven