Unieke ‘carnavalswagen’ te zien op SBS 6

tn_dsc00621HOLTERHOEK/REKKEN – Het is misschien wel de gekste carnavalswagen van Berkelland! Zelfs de landelijke media heeft de rijdende ‘hottub’ ontdekt en maakte zaterdagmiddag opnames in Holterhoek. Het programma Hart van Nederland (SBS6) vond de wagen zo uniek dat het wel een item waard was in het veelbekeken programma. De jongens uit Holterhoek en Rekken – die een giertank ombouwden tot een bijzondere tub – gingen zaterdagavond tijdens de kou op pad met de wagen.

Tijdens de carnavalsoptocht in Buurse was de hottub te bewonderen. Volgende week verschijnen de jongens (Roy Hogemans, Richard Verhaaf, Dennis te Deeseke, Bram Groot Wassink, Jeroen Lammers, Thomas Veldink, Rick en Michael Roerdink en Maike Spanjaard) in Eibergen en Neede met de beroemde carnavalswagen. In Groenlo zijn de ‘schone’ mannen niet welkom omdat er op de wagen vuur wordt gestookt.

Het water in de tub is ongeveer 36 graden en wordt verhit door een grote houtkachel (zie video). De hottube kwam al eerder in het nieuws. Nieuwsuitberkelland.nl maakte tijdens de jaarwisseling al een bericht over de gekke wagen. De beelden van Hart van Nederland worden zaterdagavond 11 februari om 22.45 uur uitgzonden.

Eerdere bericht: Vreemde giertank gespot op oudjaardag

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2502]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven