Kruising Stokkersweg blijft nog gevaarlijk

tn_dsc06296EIBERGEN – De gemeente Berkelland heeft op de kruising Stokkersweg met de Borculoseweg eind 2011 stopborden geplaatst om het kruispunt veiliger te maken. Maar volgens wijkagent Geertjan Sloots blijft het gevaarlijk op de ‘black spot’. ”Kruising Stokkersweg/Borculoseweg blijft gevaarlijk. Meeste bestuurders negeren de stopborden, met alle gevolgen van dien”, schrijft hij op zijn Twitter-pagina. De wijkagent geeft aan dat er zeker extra controles komen om de bestuurders bewust te maken dat ze echt moeten stoppen. VVN Berkelland juicht de actie van de politie toe. Het negeren van een stopbord kost 120,00 euro. Het daarbij geen voorrang verlenen 220,00 euro.

Eerdere bericht: Gevaarlijke kruising heeft nu stopborden!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven