Wederom flinke brand op Kisvelderweg

bowisse 2 016-BorderMakerNEEDE – In de vroege ochtend van vrijdag 11 mei heeft er wederom brand gewoed in de loodsen aan de Kisvelderweg in Neede. Op 3 april woedde daar ook al brand. De brandweer van Neede werd om 03.50 uur gewaarschuwd voor de brand. Na aankomst werd er, mede in verband met de aard van het pand en de waterwinning, opgeschaald naar grote brand. De brandweer van Borculo en de hoogwerker van Winterswijk werden mee gealarmeerd.

De brand woedde bij twee vrachtwagen die in een hal stonden. Bij de brand is een geringe hoeveelheid asbest vrijgekomen. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Tipgevers die meer weten of getuigen die iets verdachts hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Eerdere bericht: Brand in grote schuur bij Bowisse

[nggallery id=2721]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven